Start Helpdesk:     Windows  |   Apple  |   Installeren  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  Tel: +31 (0)40 251 3737   

Cloud Computing - Software as a Service (SAAS)

"Cloud computing" ook wel "Software as a Service (SAAS)" genoemd heeft de laatste jaren voor een revolutie in de ICT dienstverlening gezorgd. Services die voorheen onsite bij u op kantoor draaiden worden tegenwoordig centraal in een datacentre geserveerd.

Naast de besparing van eigen investeringen voor onze klanten, zijn schaalbaarheid, veiligheid, bereikbaarheid en betrouwbaaheid grote voordelen. Zo kunt u een Saas dienst gemakkelijk uitbreiden of down-sizen, is zij overal ter wereld voor u bereikbaar, vanuit veilig meervoudig uitgevoerde hardware in een datacentre.

Microgiants biedt diverse cloud diensten aan zoals Hosted Exchange server, webhosting, en Hosted Voip telefoon centrales. Tevens adviseren wij om, samen met u, de juiste oplossingen voor uw bedrijf te komen.

Uw bedrijf in de cloud...

Met het verplaatsen van uw bedrijf server naar de cloud verlaatst u in principe het kloppend hart van uw kantoor.

Vandaar dat een goede planning en advies essentieel is voor het slagen van uw opdracht.

Microgiants begeleidt bedrijven in de gang naar de cloud. Wij kijken samen met u naar (on)mogelijkheden. Uw mail, adressenboeken en agenda zijn vaak gemakkelijk verplaatsbaar naar de cloud, echter in het geval van bedrijfsapplicaties, boekhoud pakketten, databases, en fax & printing kan het een lastiger verhaal worden.

Zodoende kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een hybride oplossing met  NAS server on site en hosted exchange in de cloud of bijvoobrbeeld een terminal desktop in de cloud.

Door kreatief te denken en qua kosten en toepassingen het belang van u als klant goed in het oog te houden kunnen wij zeggen dat u bij Microgiants verzekerd bent u van en eerlijk advies en een zorgvuldige begeleiding. Als totaal leverancier zijn wij uiteraard tevens gebaat bij het slagen van uw onderneming.

cloud-computing

Hosted Exchange

Bij Microsoft Hosted Exchange wordt alle e-mail bewaard op één van de Microgiants servers in het datacentre.

Hosted Exchange is uitermate geschikt voor bedrijven, die werken met verschillende systemen, zoals een desktop, laptop en een mobiele telefoon of pad computer. De gegevens zijn via Hosted Exchange altijd synchroon op al uw devices.

Microsoft Hosted Exchange is echter meer dan e-mail alleen. Het is een compleet communicatiesysteem, waarmee ook de volgende zaken beheerd kunnen worden:

• Contactpersonen
• Agenda
• Taken

Allemaal zaken die veel wijzigen en waarvan het handig is om ze up-to-date op elk gewenst systeem locatie of tijdstip te raadplegen.

Een ander groot voordeel is dat e-mail accounts, contactpersonen, agenda’s en taken binnen de organisatie gedeeld kunnen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk de beschikbaarheid van uw collega’s checken. Ook kunt u tijdens de vakantie van uw collega gemakkelijk zijn of haar e-mailbox uitlezen. Dat kan uiteraard alleen, als u daar de juiste rechten voor heeft.

Bij Hosted Exchange wordt uw e-mail online opgeslagen op een beveiligde server van Microgiants in het datacenter. Microgiants heeft meerdere gedeelde Exchange servers, waar talloze organisaties tegelijk gebruik van kunnen maken.

U kunt de dienst per gebruiker afnemen, als SaaS-oplossing. Dus ook al groeit uw organisatie snel, u hoeft nooit meer af te nemen, dan u nodig heeft.

Hosted Exchange is een goede vevanger van Microsoft Exchange server geinstalleerd, on site op uw kantoor- of uw SBS-server, echter zonder de vervelende investering.

Cloud Diensten

hosted exchange banner

hostings pakket banner

 hosted voip banner

 

Cloud Partners

Microsoft-Partner

 

Paralells logo

 

openprovider-logo