Start Helpdesk:     Windows  |   Apple  |   Installeren  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  Tel: +31 (0)40 251 3737   

Zorgeloos verbinden

Met het brede Connectivity product portfolio van Microgiants kunnen wij onze klanten voorzien van onder meer de nieuwste en hoogst aangeschreven internetverbindingen, professionele mPix firewalls en goed bewaakte VPN oplossingen.

Zorgvuldig geconfigureerde Cisco routers zorgen voor een snelle en bovendien veilige routering van alle soorten verbindingen. Dit complete scala aan zakelijke DSL en glasvezel verbindingen behoort tevens tot het volwaardige dienstenpakket van Microgiants. U kunt bij ons terecht voor een relatief simpele thuis/tele werk DSL verbinding tot en met zakelijke SDSL verbindingen van hoge snelheid voor grotere bedrijven over koper of glasvezel.

Als totaal leverancier van ICT diensten adviseren wij u om connectiviteit bij dezelfde dienstverlener onder te brengen als de rest van uw computer zaken. Hierdoor zijn wijzigingen zo door gevoerd, en bent u verzekerd van één aanspreekpunt voor al uw computer zaken.

Internet

Internet is voor de meeste bedrijven een zeer van zelfsprekende dienst, echter er bestaan nogal wat verbindings typen en service niveaus.

De prijs van een internet verbinding wordt voor het overgrote deel bepaald door het service niveau wat er aan gekoppeld is. Particuliere verbindingen zoals "Online, telfort of UPC", hebben een service graad van "best effort". Dit wil zeggen dat bij problemen u geen enkele garantie heeft over de oplostijd van het probleem. Op deze manier kan een storing u ineens duur komen te staan, als u denkt aan de continuiteit van uw bedrijf. Zonder een internet verbinding valt uw bedrijf in principe stil.

Microgiants hanteert diverse service levels waaruit u kunt kiezen, zodat u de verbinding kiest die perfect bij uw bedrijfsstructuur en wensen past voor de juiste prijs en met de juiste beschikbaarheid.

Doordat wij tevens uw internet leverancier zijn en wij toegang hebben tot de systemen en netwerken van grote partijen als Ziggo, KPN of BB-ned kunnen we snel schakelen bij problemen of wijzigingen. Zodoende bent u verzekerd van één aanspreek punt, en één totaal leverancier.

 

Overstap Service

Indien u uw internet verbinding wilt laten migreren naar een verbinding van Microgiants verzorgen wij dit uiteraard graag voor u.

Uw huidige verbinding zetten wij kostenloos over naar een verbinding van Microgiants, hierbij verzorgen wij tevens de opzegging van uw huidige verbindign zodat er geen onnodige rekningen volgens voor dubbele diensten.

Neemt u contact met ons op via het contact formulier zodat wij een inventarisatie kunnen maken van uw huidige internet verbinding(en), en tevens een beschikbaarheids test kunnen uitvoeren voor de verbindignen die mogelijk zijn op uw locatie.

Partners:

Ziggo Logo 500x300
routit logo

IP VPN

Wat is IP VPN?

Met een IP VPN verbindt u locaties aan elkaar op basis van het IP protocol. Hierdoor ontstaat één totaal netwerk waarin alle gebruikers op geografisch gescheiden locaties met elkaar kunnen samenwerken alsof zij op 1 locatie aangesloten zijn.

Wat is VPN?

Een VPN (Virtual Private Netwerk) is volledig afgescheiden van andere datastromen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de integriteit van het netwerk en er wordt geen gebruik gemaakt van het publieke internet voor uw belangrijke en vertrouwelijke applicaties. feitelijk wordt er een aan beide zijde versleutelde tunnel verbinding door het internet gebouwd die volleidg veilig is.

Microgiants:

Indien uw onderneming geografisch verspreidt ligt kan IP VPN een uiterst geschikte oplossing zijn. U realiseerd kosten besparing doordat u in uw sateliet kantoor de resources (server) van uw hoofdkantoor kunt gebruiken. Tevens zijn via IP VPN diverse systemen aan elkaar te koppelen zoas VoIP telefonie waardoor uw klanten niet eens weten dat u geografisch verspreidt werkt. Laat u door ons vrijblijvend adviseren om tot de juiste keuze te komen voor uw bedrijf.