Start Helpdesk:     Windows  |   Apple  |   Installeren  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  Tel: +31 (0)40 251 3737   

Nieuwe formule Microgiants BV

Geachte klant, beste lezer,

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen die er binnen ons
bedrijf Microgiants onlangs hebben gespeeld.

Dit doen wij graag in deze nieuwsbrief.

Microgiants heeft besloten een nieuwe en meer doelgerichte richting in te slaan en een herziene koers te gaan varen.

Hierbij is er “achter de schermen” heel veel werk verricht om het nieuwe en verbeterde Microgiants vorm te geven.

Op dit moment zijn wij in de afrondende fase van dit traject en is het tijd om u als onze gewaardeerde klant te informeren.

 notaris small

Zoals u weet is Joep Willems sinds ongeveer 5 jaar reeds werkzaam bij Microgiants en aangezien dit dienstverband zeer succesvol is gebleken is besloten om Joep te laten deelnemen in de onderneming. Joep zal voortaan medebestuurder zijn van het nieuwe Microgiants BV, waarbij hij de taak voortzet als System engineer maar tevens als Technisch directeur.

Joep heeft deze functie aanvaard en is vanaf 6 oktober medebestuurder geworden.

Hij zal voortaan in teamverband verantwoordelijk zijn voor de technische kant van het bedrijf en de communicatie richting klant op dit gebied.

Marc van Dijkhuizen heeft door het toetreden van Joep Willems in de management functie een nieuwe functie gekregen binnen het bedrijf waar hij verantwoordelijk zal zijn voor de commerciële kant van de onderneming. Aangezien Joep en Marc beide een technische onderlegde achtergrond hebben zullen zij uiteraard elkaar ondersteunen waar nodig.

Ralph van Elden zal in zijn functie blijven als commercieel medewerker en zal tezamen met Marc van Dijkhuizen het commerciële team vormen.
Ampy Negapatan en Marjan Goevaers zullen de functie van administratief medwerker voortzetten zoals zij gewend zijn.

 kantoor small

Ons kantoor is inmiddels verhuisd naar Nuenen, hier lagen reeds onze roots als bedrijf. Voortaan zijn wij gevestigd op Wederikdreef 8, 5672 BS te Nuenen. Het is gebleken dat de nieuwe kantoor locatie ons meer mogelijkheden biedt om als bedrijf ons beter te profileren in de markt waar wij ons begeven en ons op richten.

Ook zijn er op deze locatie meer technische mogelijkheden om u als klant beter
van dienst te zijn. Daarnaast is onze vestigingsplaats voor veel van onze klanten
niet van groot belang omdat wij veelal “remote” onze diensten verlenen.

De focus van het nieuwe Microgiants Bv is tevens verlegd naar meer projectmatige
en zakelijke klanten die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit oplossingen en
dienstverlening en een solide oplossing verlangen.

Ons product portfolio is meer gefocusseerd op kwaliteit waarbij weinig concessie worden gedaan.

Voor u als klant verandert er wat dit betreft niets of niet veel, sterker nog de service die wij in het verleden boden zal door het verleggen van deze focus verbeteren wat u van uw ICT-dienstverlener mag verwachten.

Ook is er een nieuwe kracht aangetrokken in de persoon van Aram Rammo, welke zich voorstelt onder aan deze brief. Aram zal Joep gaan ondersteunen in de dagelijkse technische werkzaamheden en een functie op onze helpdesk gaan vervullen.

Indien noodzakelijk of gewenst zullen wij u binnenkort benaderen om de veranderingen die de nieuwe koers van Microgiants voor u als klant met zich meebrengt te bespreken.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit schrijven kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Via het reeds voor u bekende telefoonnummer : 040-2513737 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Marc van Dijkhuizen, Joep Willems,
Team Microgiants ICT beheer

 
Rondje voorstellen Aram Rammo:

 aram rammo small

Goedendag mijn naam is Aram Rammo. Vanaf halverwege november zal ik bij Microgiants B.V. de functie gaan vervullen als Helpdeskmedewerker. Na ruime ervaring te hebben opgedaan, eerst als verkoopmedewerker en product specialist bij Hewlet Packard en daarna als medewerker bij Paradigit Computers heeft Microgiants mij de kans geboden om mijn carrière voort te zetten en uit te bouwen als technisch specialist. Naast de kennis die ik reeds bezit van computers en computernetwerken volg ik een opleiding als ICT beheerder bij het Summa college. Mijn gedreven persoonlijkheid en doorzetting vermogen maken mij geschikt voor deze functie en zullen er voor u als klant voor zorgen dat u de service en oplossingen geboden krijgt die u gewend bent van Microgiants BV. U zult mij aantreffen indien u contact met onze helpdesk opneemt. (optie 2 in ons telefoon menu.)

Hopelijk spreek ik u zeer binnenkort.