Start Helpdesk:     Windows  |   Apple  |   Installeren  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  Tel: +31 (0)40 251 3737   

Efficient computer beheer hoeft niet kostbaar te zijn...

Efficiënt en ongestoord gebruik van hardware, software en online verbindingen op elke werkplek
vormt een absolute voorwaarde om bedrijfsactiviteiten optimaal te kunnen uitvoeren.
Professioneel werkplekbeheer is dan ook van essentieel belang!

Aanleg, inrichting en (proactief) onderhoud van de werkplek hebben zich bij Microgiants ontwikkeld tot een volwassen dienst en core business.
Werkplekbeheer biedt een kosten efficiënte oplossing: voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van een hoog en constant serviceniveau en een optimaal functionerende werkplekautomatisering!

Ons monitoring centrum houdt uw werkplekken en server systemen nauwlettend in de gaten waardoor wij doelgericht in kunnen grijpen wanneer het nodig is, deze nieuwe en proactieve methode van beheer van uw IT resources werkt kosten besparend en is uiterst efficient.

Microgiants IT Monitoring

Wij zijn uw netwerk altijd een stapje voor!

In het verleden was klassiek systeembeheer de manier om uw automatisering op orde te houden. Op basis van een periodieke afspraak om uw automatisering te komen inspecteren, bijstellen en optimaliseren werd dit uitgevoerd. Vergelijkbaar met een service beurt op uw auto.

Tegenwoordige kan dit veel efficienter en kosten effectiever.

Door uw werkplek of server aan te sluiten op het Microgiants monitoring centrum worden storingen getraceert nog voordat zij een probleem worden voor uw berijfs continuiteit. Zodoende wordt alleen ingegrepen als het nodig is en werkt dit systeem veelal preventief. Stelt u zich voor dat er een softwarematige monteur in uw server of werkstation aanwezig is (een "agent") die alle meldingen doorgeeft en er voor zorgt dat er ingegrepen kan worden.

Na een raportering op onze monitoring van een onderdeel van uw hardware verzorgen de Microgiants helpdesk engineers vanuit ons kantoor de opvolging van de opgespoorde storingen. U ontvangt een raportering en oplossing van de storing met gewerkte tijden etc. Wekelijks ontvangt u een rapport over de algehele staat van uw automatisering.

Deze nieuwe vorm van systeembeheer is vele malen effectiever en zeer kosten besparend.

 

Microgiants Systeembeheer

Als kernactiviteit heeft Microgiants systeembeheer. Wij houden uw hardware en data in topconditie zodat u als ondernemer u kunt richten op uw kerntaken.

Tijdens het systeembeheer worden uw computers en serer voorzien van de laatste updates en patches. Microgiants hanteerd een checklist voor servers en workstations van ruim 50 punten waarbij wij testen en waar nodig verbeteren en optimaliseren zodat uw automatisering in top conditie is en blijft. Periodiek systeembeheer wordt bij Microgiants vaak gebruikt als onderdeel van een totaal diensten pakket  "werkplekbeheer" . De combinatie van monitoring, systeembeheer en onze supportdesk blijkt uiterst effectief en kosten besparend te zijn.

Laat ons vrijblijvend uw automatisering onder de loep nemen door de "IT check", hierdoor heeft u een second opinion op uw huidige automatiseerder en de garantie van onze zijde van de goedkoopste en meest efficiënte oplossing.

 

 

SLA: geen verrassingen

"Werkplekbeheer" is de benaming van Microgiants voor een service overeenkomst waar u op kunt bouwen. Door een model van "vaste kosten", afgesproken "reactie tijden", en het risico van uw automatiseirng bij Microgiants neer  te leggen, kunnen uw automatiseirngs kosten duidelijk gebudgeteerd worden zodat u geen verrassingen achteraf hoeft te wachten.

De  "werkplekbeheer" formule van Microgiants is uiterst flexibel. Samen met u als ondernemer stellen we een diensten pakket samen wat geheel op maat is voor uw onderneming en tevens een "maat prijs"' heeft. U kunt er bewust voor kiezen alles af te dekken om hoge zekerheid te bereiken of bijvoorbeeld een deel van het "risico" van storingen en continuiteits problemen zelf dragen , wat uiteraard weerslag heeft in het maand berag.

Het grootste deel van onze klanten kiest voor deze formule aangezien zij willen weten waar ze aan toe zijn en geen verassingen achteraf willen hebben, en belangrijkst: Zekerheid van zaken willen hebben zoner risico te dragen.

Wanneer een grote storing zich voor doet die impact heeft op de continuiteit van uw bedrijf dan weet u dat u op "werkplekbeheer"' kunt terugvallen.