Start Helpdesk:     Windows  |   Apple  |   Installeren  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  Tel: +31 (0)40 251 3737   

Bewezen oplossingen, geven garantie op betrouwbaarheid...

Voip is niet meer weg te denken uit de automatisering van nu. Naast de ongekende mogelijkheden dit protocol te integreren in uw bestaaande bedrijfs processen is er natuurlijk de aanzienlijke besparing die u kunt genieten via VoIP.

Microgiants heeft veel geinvesteeerd in onderzoek naar de betrouwbaarheid van VoIP om zo tot een juist diensten pakket te komen wat voor onze klanten toepasbaar is maar vooral betrouwbaar is. In tegenstelling tot leveranciers die te snel begonnen met het leveren van VoIP systemen waardoor u nu als klant met de""kinderziektes" zit, heeft Microgiants bewezen, geteste, oplossingen voor alle bedrijfssamenstellingen.

Voordat wij een dienst als de onze wensen uit te leveren moeten wij hier volledig achter staan om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Hieronder vindt u de 4 oplossingen uit welke u kunt kiezen op basis van uw wensen en eisen.

Sip Trunking

V2820-A

Bedrijven en organisaties die telefoon functionaliteit als : "bellen en gebeld worden" als voldoende beschouwen kunnen gebruik maken van "Sip Truncking". 

Wij verzorgen uw internet verbinding en leveren hierbij tevens één of meerdere telefoonlijnen die direct op uw internet modem worden aangesloten. Wij verhuizen tevens voor u de telefoonnummers die u in gebruik heeft naar uw nieuwe verbinding. 

U kunt gebruik (blijven) maken van uw analoge telefoons die u reeds gebruikte. U geniet van de lage belkosten van VoIP, echter neemt genoegen met beperkte telefooncentrale functionaliteit.


3CX Software SIP centrale

3cx breakfree

3CX is een VoIP centrale software applicatie die op uw eigen bedrijfserver wordt geinstalleerd. Het pakket kent ongekend veel mogelijkheden en biedt call centre functionaliteit.

U kunt 3CX integreren in uw bedrijfssoftware of bellen vanuit Microsoft Outlook. Het is mogelijk een head set direct op uw computer aan te sluiten of te werken met Snom VoIP telefoon toestellen. U kiest het gewenste aantal siptrunks wat op uw centrale wordt aangesloten, tevens is dit altijd uitbreidbaar. 

3CX kent uitbreidings modules voor call centres en hotels.  Georafische spreiding is geen issue, het "thuis kantoor" of de "2e vestiging" wordt over internet aan uw 3CX server aangesloten. Ook bestaan er handige gratis apps voor mobiele telefoon waarmee u via uw mobiel ook gebruik maakt van uw 3CX oplossing. Middelgrote tot grote organisaties die voor 3CX kiezen, kiezen voor zeer betrouwbare uitgebreide functionaliteit van de telefoonoplossing voor een betaalbare prijs.

 

 

 

 

Eigen Centrale - Snom One

Snom oneSnom is een kwaliteits merk wat een vaste plek heeft veroverd op de VoIP hardware markt. In uw meterkast wordt de Snom One centrale aangesloten. Deze centrale heeft het uiterlijk van een internet modem en is klein.

Bij de Snom One centrale dient u gebruik te maken van Snom IP toestellen. U heeft geen bekabeling voor telefonie nodig, dit signaal loopt tevens over uw bestaande computer netwerk.

Snom One kent ontelbare functies die u van een geavanceerde centrale mag verwachten zoals: gesproken pauze of keuze menus, wachtstanden, multi voicemail functies voor verschillende tijdstippen, belgroepen etc. Voordeel van deze oplossing is de uitgebreide functionaliteit. Tevens het feit dat u 1 maal investeerd in nieuwe hardware en dat dit zichzelf snel terug betaald door de goedkope belkosten.

Cloud Centrale

 cloud-voip

U kunt er tevens voor kiezen uw centrale functionaliteit in de "cloud" te laten plaatsen. Dit betekend dat u op uw eigen bedrijfs locatie geen centrale meer aanwezig zal zijn, uw centrale staat software matig in een datacentre op een server en u huurt deze oplossing.

U gebruikt op de werkplek Snom VoIP toestellen, deze verbinden direct over het Internet naar de centrale. De functionalteit van de Cloud VoIP oplossing is zeer uigebreid te noemen en is overal ter wereld in te programmeren. Het voordeel van een cloud centrale is dat u geen initiele investering meer doet in eigen telefoon centrale apparatuur, u betaald per werkplek en kunt dus makkelijk uitbeiden. Het nadeel kan zijn dat uw maandelijkse kosten hier door hoger uit pakken. u huurt immers centrale fucntionalteit.

Deze oplossing raden wij klanten aan die geografisch  ver verpreidt liggen, en tevens aan organisaties die een sterk wisselende bezetting hanteren.

 

Onze VoIP Merken

snom logo banner

draytek-banner

3cx banner