skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren

JOUW AUTOMATISEIRNG IN DE CLOUD “OFFSITE”

MAAR EEN MIX “HYBRIDE” KAN OOK!

JOUW AUTOMATISERING IN HUIS “ONSITE”

Cloud diensten betekenen voor jouw bedrijf dat je geen investeringen meer maakt in dure apparatuur, onderhoud en service maar functionaliteit schaalbaar huurt zonder te investeren!

Maar met het verplaatsen van jouw bedrijfsserver naar de cloud verplaats je in principe het kloppend hart van jouw kantoor. Vandaar dat een goede planning en advies essentieel is voor het slagen van jouw opdracht.

Microgiants begeleidt bedrijven in de gang naar de cloud. Wij kijken samen met jouw naar de (on)mogelijkheden. Jouw mail, adressenboeken en agenda zijn vaak gemakkelijk verplaatsbaar naar de cloud, echter in het geval van bedrijfsapplicaties, boekhoud pakketten, databases, en fax & printing kan het een lastiger verhaal worden.

Zodoende kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een hybride oplossing met NAS server on site en Office 365 in de cloud of bijvoorbeeld een terminal desktop in de cloud.

 

Office 365

Microsoft Office 365 is booming! Het is dé oplossing van Microsoft om je e-mail, agenda en contacten voordelig in de cloud te zetten en je dure e-mailserver op de zaak de deur uit te doen. Het biedt naast schaalbaarheid veel zekerheid. Je hebt altijd de beschikking over de nieuwste software suite van Microsoft Office. Nu en in de toekomst.

Een van de grootste voordelen van Office 365 is dat je overal bereikbaar bent zolang je een internetverbinding hebt. De Office-applicaties kun je op 5 apparaten per gebruiker installeren met de Business Premium-versie.
En zeg nou zelf, wanneer heb je geen internet meer in de tegenwoordige tijd?
De kwaliteit en snelheid van de verbindingen neemt toe en door het afschaffen van de roamingskosten in het buitenland (binnen Europa) kun je de 3G/4G aan laten staan als je weggaat.

Owncloud (Next Cloud)

Dropbox en Microsoft OneDrive zijn de bekendste cloud storage providers. Echter deze diensten bewaren hun data op plaatsen waar je geen beheer over hebt en waarvan je de beveiliging niet kent. OwnCloud (Next Cloud) heeft de zelfde functies als Dropbox. Echter het wordt geïnstalleerd op jouw eigen netwerk en servers.

OwnCloud (Next Cloud) is een product wat wordt geïnstalleerd op jouw eigen (VMware) server waardoor je feitelijk jouw eigen cloud storage op een door jou gekozen plaats en beveiligde omgeving aanschaft. OwnCloud (Next Cloud) is een “open Source” en dus gratis pakket. Microgiants heeft OwnCloud (Next Cloud) bij diverse klanten geïnstalleerd. Het biedt een oplossing voor klanten welke IP (Intelectual Property) veilig zelf willen beheren. Ook kan bijvoorbeeld gevoelige klant en patiënt data goed opgeslagen worden in een eigen beheerde cloud oplossing als OwnCloud (Next Cloud).

Windows en Linux Webhosting

Jouw website goed en veilig geplaatst op het internet. Jouw website is jouw visitekaartje op het internet en daarom is beschikbaarheid van groot belang. Wij verzorgen de hosting van jouw website en zorgen voor een goede technische ondersteuning. Microgiants heeft eigen hosting servers in verschillende datacenters.

Windows en Linux hosting verzorgen wij voor onze klanten. Jouw webspace is onderdeel van jouw netwerk vindt Microgiants. Daarom belangrijk om dit bij dezelfde professionele partij onder te brengen die tevens jouw totale automatisering verzorgt. Hiermee voorkom je dat er meerdere partijen bezig zijn met jouw totaaloplossing. Je hebt reeds een hosting pakket vanaf € 3,75 per maand.