skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren

JOUW AUTOMATISEIRNG IN DE CLOUD “OFFSITE”

MAAR EEN MIX “HYBRIDE” KAN OOK!

JOUW AUTOMATISERING IN HUIS “ONSITE”

Clouddiensten betekenen dat je geen investeringen meer maakt in dure apparatuur, onderhoud en service maar functionaliteit schaalbaar huurt zonder te investeren!

Met het verplaatsen van jouw bedrijfsserver naar de cloud verplaats je in principe het kloppend hart van jouw kantoor. Vandaar dat een goede planning en advies essentieel is voor het slagen van de opdracht.

Microgiants begeleidt bedrijven in de gang naar de cloud. Wij kijken samen met jou naar de (on)mogelijkheden. Mail, adresboek en agenda zijn vaak gemakkelijk verplaatsbaar naar de cloud, echter in het geval van bedrijfsapplicaties, boekhoudpakketten, databases, fax & printing kan het een lastiger verhaal worden.

Zodoende kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een hybride-oplossing met NAS server on site en Office 365 in de cloud of bijvoorbeeld een terminal desktop in de cloud.

 

Office 365

Microsoft Office 365 is booming! Het is dé oplossing van Microsoft om je e-mail, agenda en contacten voordelig in de cloud te zetten en je dure e-mailserver op de zaak de deur uit te doen. Het biedt naast schaalbaarheid veel zekerheid. Je hebt altijd de beschikking over de nieuwste software suite van Microsoft Office. Nu en in de toekomst.

Een van de grootste voordelen van Office 365 is dat je overal bereikbaar bent zolang je een internetverbinding hebt. De Office-applicaties kun je op 5 apparaten per gebruiker installeren met de Business Premium-versie.
En zeg nou zelf, wanneer heb je geen internet meer in de tegenwoordige tijd?
De kwaliteit en snelheid van de verbindingen neemt toe en door het afschaffen van de roamingskosten in het buitenland (binnen Europa) kun je de 3G/4G aan laten staan als je weggaat.

Windows en Linux Webhosting

Jouw website goed en veilig geplaatst op het internet. Je website is jouw visitekaartje op het internet en daarom is beschikbaarheid van groot belang. Wij verzorgen de hosting ervan en zorgen voor een goede technische ondersteuning. Microgiants heeft eigen hostingservers in verschillende datacenters.

Windows en Linux hosting verzorgen wij voor onze klanten. Jouw webspace is onderdeel van jouw netwerk vindt Microgiants. Daarom belangrijk om dit bij dezelfde professionele partij onder te brengen die tevens jouw totale automatisering verzorgt. Hiermee voorkom je dat er meerdere partijen bezig zijn met jouw totaaloplossing. Je hebt reeds een hosting pakket vanaf € 3,75 per maand.