skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren

Het belangrijkste gereedschap op jouw bureau?
is uiteraard jouw computer systeem!
Microgiants ICT beheer heeft voor elk budget een passende hardware oplossing

helpdesk HP hardware verkoop door Microgiants ICT

HET BELANGRIJKSTE GEREEDSCHAP OP JOUW BUREAU?

IS UITERAARD JOUW COMPUTER SYSTEEM!

REFURBISHED GEBRUIKTE HARDWARE

BETAALBARE NIEUWE HARDWARE

Overweeg je de aanschaf van nieuwe ICT-middelen, zoals computers, een serversysteem, laptop , printer , software of een compleet netwerk?

Microgiants ICT is het juiste adres voor advies, aanschaf van ICT-apparatuur en oplossingen. Als je een topprestatie van je personeel verwacht, zorg dan allereerst voor goed gereedschap. Door slim in te kopen en te kiezen voor de juiste hardware merken kan Microgiants voor elke IT budget een passende automatiseringsoplossing vinden.

Grade A refurbished hardware

Zijn nieuwe computers niet strikt noodzakelijk voor jouw bedrijf dan is onze Refurbished “Approved Selection” lijn wellicht een zeer goede optie voor je. Wij kopen de beste hardware van de vorige generatie, upgraden en reviseren deze. Alleen de beste modellen van de bekende A merken, zoals HP, Apple en Dell komen hiervoor in aanmerking. Na een grondige kwaliteitscheck verkrijgt deze hardware opnieuw 2 jaar volledige omruilgarantie van Microgiants. Het Approved Selection label wordt alleen gebruikt voor Grade A refurbished hardware. Een aanschaf via het Approved Selection programma verzekerd de klant van een kwalitatieve aanschaf voor ongeveer 1/3 van de nieuwprijs. Kort gezegd; een zeer interessante overweging dus!

Nieuwe hardware

Microgiants is dealer van de grote A-merken. Door onze jarenlange ervaring in de hardware markt kopen wij direct in bij de fabrikanten in geheel Europa. Zodoende kunnen wij voor grotere aanvragen altijd een prijs hanteren welke gelijk of onder het internet prijs niveau ligt. Onze engineers zijn nauw betrokken bij ons inkoopproces en volgen de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij slimme oplossingen toepassen door kwalitatieve automatiseringoplossingen aan te bieden van alternatieve hardware merken. Deze zijn minimaal gelijkwaardig maar zelfs vaak beter dan de duurdere merken. Zo zorgen wij ervoor dat de klant het voordeel krijgt van onze IT kennis.

Hp_logo
ubiquiti-ubnt-logo
Hikvision_logo
YealinkQnap-logo
TPLINK_Logo
Qnap_Logo