skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren

DE SLIMSTE KM2 VAN NEDERLAND !

MEER DAN 220 ONDERNEMINGEN!

12.000 ONDERZOEKERS, ONTWIKKELAARS EN ONDERNEMERS

Snel operationeel of een slimmere oplossing?

Een professionele ICT oplossing op maat gesneden.
Wij kennen de wegen en sluiten jou snel aan!

Jouw bedrijf vestigen op de High Tech Campus Eindhoven of Brainport? Of je bent reeds gevestigd op de High Tech Campus en zoekt een dienstverlener voor het beheer van jouw ICT netwerk?

Microgiants ICT beheer kent de wegen, de juiste partners en heeft de knowhow in huis!

De High Tech Campus is een corporate omgeving waar ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën centraal staan. Hier heb je een ICT partner nodig die jouw automatiserings wensen vertaalt in werkende oplossingen en die het serviceniveau wat je verlangt begrijpt.

Veel bedrijven verzelfstandigen als spin-off van een groter bedrijf en hebben behoefte aan een zelfstandig draaiend netwerk, kantoor en een automatiserings omgeving die professioneel gebouwd en beheerd wordt.

Microgiants ICT beheer heeft ruime ervaring met bedrijven die zich op de High Tech Campus vestigen. Of je nu als kleinere start-up gebruik wenst te maken van clouddiensten of behoefte hebt aan een fully-managed serveromgeving in het datacenter van de High Tech campus.

Wij zorgen voor een passende oplossing waar korte lijnen, slimme en betaalbare oplossingen en een hoge corporate servicegraad de speerpunten zijn.

Neem contact met ons op!

Deze bedrijven gingen jou reeds voor:

contact-Microgiants-ICT

Siemens Healthineers

Smart Photonics