skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren

DE SLIMSTE KM2 VAN NEDERLAND !

MEER DAN 135 BEDRIJVEN !

10.000 ONDERZOEKERS, ONTWIKKELAARS EN ONDERNEMERS

Snel operationeel of een slimmere oplossing?

Een professionele ICT oplossing op maat gesneden.
Wij kennen de wegen en sluiten jou snel aan!

Jouw bedrijf vestigen op de High Tech Campus Eindhoven of Brainport? Of je bent reeds gevestigd op de High Tech Campus en zoekt een dienstverlener voor het beheer van jouw ICT netwerk?

Microgiants ICT beheer kent de wegen, de juiste partners en heeft de knowhow in huis!

De High Tech Campus is een corporate omgeving waar ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën centraal staan. Hier heb je een ICT partner nodig die jouw automatisering wensen vertaalt in werkende oplossingen en die het serviceniveau wat je verlangt begrijpt.

Veel bedrijven verzelfstandigen als spin-off van een groter bedrijf en hebben behoefte aan een zelfstandig draaiend netwerk, kantoor automatisering omgeving die professioneel gebouwd en beheerd wordt.

Microgiants ICT beheer heeft ruime ervaring met bedrijven die zich op de High Tech Campus vestigen. Of je nu als kleinere startup gebruik wenst te maken van Cloud diensten of behoefte heeft aan fully managed server omgeving in het datacenter van de High Tech campus.

Microgiants ICT beheer zorgt voor een passende oplossing waar korte lijnen, slimme en betaalbare oplossingen en de corporate service graad die je gewend bent de speerpunten zijn.

Neem contact op, deze bedrijven gingen jou reeds voor

contact-Microgiants-ICT