skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren
JIJ WILT TOCH OOK ZORGELOOS ZAKELIJK INTERNET?
SUPER SNEL INTERNET ... ZONDER GEDOE?

BETROUWBAAR EN SNEL ZAKELIJK INTERNET!

GOEDE WIFI; JOUW BEDRIJF KAN NIET MEER ZONDER!

Jouw partner in internetverbindingen

Internet is voor de meeste bedrijven een zeer vanzelfsprekende dienst, echter er bestaan nogal wat verbindingstypen en serviceniveaus.

De prijs van een internetverbinding wordt voor het overgrote deel bepaald door het service niveau wat er aan gekoppeld is. Particuliere verbindingen zoals “Online of Telfort“, hebben een service graad van “best effort”. Dit wil zeggen dat bij problemen je geen enkele garantie hebt over de oplostijd van het probleem. Op deze manier kan een storing jou ineens duur komen te staan, als je denkt aan de continuïteit van jouw bedrijf. Zonder een internet verbinding valt jouw bedrijf in principe stil.

Microgiants hanteert diverse service levels waaruit je kunt kiezen, zodat je de verbinding kiest die perfect bij jouw bedrijfsstructuur en wensen past voor de juiste prijs en met de juiste beschikbaarheid.

Doordat wij tevens jouw internet leverancier zijn en wij toegang hebben tot de systemen en netwerken van grote partijen als Ziggo, KPN of Reggefiber kunnen wij snel schakelen bij problemen aanvragen of wijzigingen.

Indien je jouw internet verbinding wilt laten migreren naar een verbinding van Microgiants verzorgen wij dit uiteraard graag voor jou.

Jouw huidige verbinding zetten wij kosteloos over naar een verbinding van Microgiants, hierbij verzorgen wij tevens de opzegging van jouw huidige verbinding zodat er geen onnodige rekeningen volgen voor dubbele diensten.

Neem contact met ons op via het contact formulier zodat wij een inventarisatie kunnen maken van jouw huidige internet verbinding(en) en tevens een beschikbaarheidstest kunnen uitvoeren voor de verbindingen die mogelijk zijn op jouw locatie.

Wifi als belangrijkste verbindingsmethode

Het belang van een goed werkend wifi-netwerk is groter dan ooit. Het aantal mobiele devices is explosief gestegen; we gebruiken meer wifi-spots buitenshuis en ook operators zetten vol in op wifi om hun spraakdiensten verder te ontwikkelen.

Microgiants BV heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van Wifi netwerken waardoor wij de juiste oplossing bieden voor elk vraagstuk. Met de professionele access points van  Ubiquiti enEngenius configureren wij een draadloze Wifi-oplossing die goed functioneert en voldoende dekking heeft.

Ook in complexere omgevingen zoals de High Tech Campus Eindhoven en Brainport kunnen wij jouw werkomgeving voorzien van goede Wifi. Dit kan door aanleg via eigen apparatuur of via het publiekelijke campus-netwerk waar wij via Radius er voor zorgen dat jouw Wifi netwerk als Vlan werkt binnen het bestaande Wifi netwerk.

Enorme groei in aantal devices
Niet alleen het aantal mobiele apparaten dat internet gebruikt is toegenomen. Het app- en internetgebruik op deze devices is gigantisch gegroeid. Het is zo gek niet te bedenken of er is een applicatie voor ontwikkeld. Niet alleen privé, maar ook op het werk worden deze mobiele devices vaker gebruikt. De druk op bestaande wifi-netwerken wordt daarom steeds groter. Het risico kan ontstaan dat dit wifi-gebruik kritische processen – die via hetzelfde netwerk verlopen – in de weg staat.


Telefoneren via WiFi 

Het belang van een goed wifi-netwerk wordt nog eens extra benadrukt door VoWifi (Voice over Wifi), de technologie waarbij spraak via de wifi-verbinding loopt. Het is een aanvulling op 4G bellen en telefoneren via VoIP (Voice over IP) genoemd.

Door het vaste en het mobiele netwerk te combineren en te integreren, krijg je automatisch de beste verbinding die beschikbaar is voorgeschoteld. Een welkome ontwikkeling, zeker zakelijk. De mobiele indoordekking laat nogal eens te wensen over, waardoor mensen niet bereikbaar zijn of een slechte verbinding ervaren. Tegelijkertijd ontziet het het mobiele netwerk, waardoor de totale capaciteit toeneemt.

Onze Internet Partners:

ziggo_logo
Reggefiber_logo
routit_logo
xs4all_logo

Onze Wifi Merken:

ubiquiti_logo
engenius_logo