skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren
Salvia-BioElectronics-logo

Salvia BioElectronics

Technologische ontdekking Salvia BioElectronics

Salvia BioElectronics is een onderneming gestart in 2017. 8+ medewerkers
Salvia BioElectronics heeft een technologische ontdekking gedaan op het gebied van zenuw impulsen en de werking op de menselijke gezondheid.

 

Beheer van netwerk en werkplekken

Microgiants ICT beheer verzorgt het gehele netwerk en werkplekken van Salvia BioElectronics.
Salvia BioElectronics heeft gekozen voor een cloud setup Door office 365 tot een maximum te gebruiken is het niet noodzakelijk voor Salvia BioElectronics om een eigen server te installeren.

 

Office 365 suite

Salvia BioElectronics gebruikt office 365 suite, Microsoft one drive voor shared storage en sharepoint voor collaboration. Daarnaast is skype for business een reeds geintegreerde tool in Microsoft office 365.

Schaalbare ICT resources

Door het model van de cloud zijn de ICT resources schaalbaar en kan Salvia BioElectronics maandelijks opnieuw besluiten welke diensten zij nodig heeft.

 

High Tech Campus Eindhoven

Salvia BioElectronics gevestigd op High Tech Campus heeft in Microgiants BV de juiste partner gevonden welke servicesnelheid van leveren en slimme oplossingen hoog in het vaandel heeft staan.

 

Juiste partner gevonden

Microgiants ICT beheer heeft veel ervaring in kennisgebieden als Brainport en High Tech Campus. De flexibele automatiseirngs oplossing welke Salvia BioElectronics zocht kon soepel door Microgiants BV worden geïnstalleerd en onderhouden.

Ben jij ook opzoek naar de juiste partner voor jou ICT?

Neem contact met ons op!

FIND SOLUTIONS

GET SUPPORT