skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren

ALLES WERKT LEKKER, DE BOEL DRAAIT PRIMA

WAAROM ZOU U DAN OVERWEGEN EERDER UW ESSENTIËLE HARDWARE TE VERVANGEN?

NORMAAL IS DE TECHNISCHE LEVENSDUUR VAN EEN SERVER 5 JAAR.

Je wilt risico’s uiteraard vermijden.

Indien je kiest voor uitstel dan brengt dit risico’s met zich mee, zowel financieel als hard- en softwarematig. En ook u wilt uiteraard profiteren van alle nieuwe technische mogelijkheden.

Jouw server is het hart van jouw ICT omgeving. Je dient hier volledig op te kunnen vertrouwen. Uitval moet uiteraard voorkomen worden omdat alle applicaties en programma’s waar je mee werkt altijd beschikbaar moeten zijn. Je neemt liever geen risico’s ook met de server waar de website op draait of jouw mailserver.

Zorgeloos Internet Met MicrogiantsICTCloud Disaster Recovery

Cost of ownership kan omlaag

De onderhoudskosten van een server nemen na drie jaar aanzienlijk toe. Garantie verloopt vaak na drie jaar en is maximaal uitbreidbaar tot 5 jaar waardoor uitval meer kosten met zich mee kan brengen. Het kan dan aantrekkelijk zijn om preventief te vervangen, ook als de hardware op dat moment nog prima functioneert. Vaak is verlenging van de garantie per saldo kostbaarder als vervanging van uw huidige automatisering omgeving.

Niet alleen de aanschafprijs is belangrijk bij de keuze om wel of niet uw server te vervangen. Eigenlijk moet u kijken naar de totale kosten inclusief garantie en onderhoud. De meeste servers worden geleverd met een supportcontract van 3 jaar.