skip to Main Content
+31 (0)40 2513737 info@microgiants.nl            Start Helpdesk:Windows Apple Android Installeren
Voip-Microgiants-ICT-regelt-het-voor-jou-small

TELEFONIE NAADLOOS GEÏNTEGREERD IN JOUW BEDRIJFSAUTOMATISERING... KIES VOOR VoIP

VoIP is niet meer weg te denken uit de automatisering van nu. Naast de ongekende mogelijkheden door dit protocol te integreren in bestaande bedrijfsprocessen is er natuurlijk de aanzienlijke besparing die VoIP telefonie geeft.

Wil je meer weten over VoIP?

Wij vertellen je graag over de ongekende mogelijkheden
en de grote kostenbesparing van ons VoIP platform. 

KOSTENBESPAREND VAST EN MOBIEL BELLEN

SUPER BEREIKBAAR OP AL JOUW APPARATEN

3CX Software SIP centrale

3CX is een VoIP centrale softwareapplicatie die op jouw eigen bedrijfsserver wordt geïnstalleerd. Het pakket kent ongekend veel mogelijkheden en biedt cal centre functionaliteit. Je kiest voor 3CX “on premise” wanneer je veel toestellen wilt aansluiten. 3CX sip-centrale is eenmaal investeren met minimale terugkerende kosten. 3CX “on premise” wordt interessant bij meer dan 10 toestellen.

3CX kent uitbreidingsmodules voor call centres en hotels. Geografische spreiding is geen issue, het “thuiskantoor” of de “2de vestiging” wordt via internet aan uw 3CX server aangesloten. Ook bestaan er handige gratis apps voor mobiele telefoons waarmee je via jouw mobiel ook gebruik maakt van de 3CX oplossing. Middelgrote tot grote organisaties die voor 3CX kiezen, kiezen voor zeer betrouwbare uitgebreide functionaliteit van de telefoonoplossing voor een betaalbare prijs.

Je kunt 3CX integreren in jouw bedrijfssoftware of bellen vanuit Microsoft Outlook. Het is mogelijk een headset direct op jouw computer aan te sluiten of te werken met VoIP telefoon toestellen. Je kiest het gewenste aantal siptrunks die op de centrale worden aangesloten. Dit aantal is altijd uit te breiden.

3CX Cloud Centrale

Je kunt er tevens voor kiezen jouw centrale functionaliteit in de “cloud” te plaatsen. Dit betekend dat je op jouw eigen bedrijf locatie geen centrale meer aanwezig zal zijn, uw centrale staat softwarematig in ons datacenter op een server en u huurt deze oplossing. De hosted 3CX formule werkt per toestel extensie, per maand.  Deze kan dus gemakkelijk omhoog en omlaag geschaald worden.

Je gebruikt op de werkplek VoIP toestellen, de Windows bel applicatie of de bel cliënt op jouw mobiele telefoon. Deze verbinden direct over het Internet naar de cloud centrale. De functionaliteit van de cloud VoIP oplossing is zeer uitgebreid te noemen en is overal ter wereld in te programmeren. Het voordeel van een cloud centrale is dat je geen investering meer doet in eigen telefooncentrale apparatuur, je betaald per toestel per maand en kunt dus makkelijk uitbreiden en bent uiterst schaalbaar.

Mobiel vast integratie

Jouw mobiele telefoon als onderdeel van jouw VoIP netwerk? Door het afnemen van simkaarten binnen het VoIP pakket integreert je jouw mobiele telefoon binnen de 3CX telefonie oplossing. Zodoende wordt jouw mobiel een verlengstuk van jouw desktop telefoon en hoef je geen moment meer onbereikbaar te zijn voor jouw klanten en collega’s.

De voordelen zijn dat jouw mobiele telefoon een intern nummer wordt binnen jouw organisatie waarnaar je kunt doorverbinden. Indien je jouw werkplek verlaat kun je verder via de mobiele telefoon welke het naadloos overneemt van de telefoon op de werkplek. Je belt tevens hierdoor intern gratis met jouw collega’s. Alles wordt overzichtelijk op 1 rekening gepresenteerd. En je haalt het maximale uit de meest moderne telefoon oplossing van dit moment.

Onze VoIP Merken

Onze VoIP Partners

3cx_silver_status_partner_logo
yealink_logo
routit_logo
logo_motto